det är kärlek, det finns inga garantier.

Jag vill läsa klart. Jag vill inte bara kunna läsa de där första kapitlena om och om igen.
Det första kapitlet, om de första trevande stegen, om massa fina ord och tusentals med fjärilar i magen.
Det andra kapitlet om första riktiga mötet, första kyssen. Den perfekta kyssen med 24 miljarder fjärilar i magen.Det andra kapitlet som slutar med en vecka ifrån varandra och en brinnande längtan och saknad efter en människa som får en att känna vad man inte känt på vad som känns som evigheter.
Det tredje kapitlet där man äntligen får varandra, med händer som inte kan sluta vandra över varma kroppar och läppar som aldrig kan sluta mötas. Ett kapitel som slutar med att en saga börjar.
Det fjärde kapitlet med den där underbara känslan där man inte kan äta ordentligt, inte sova ordentligt, inte prata ordentligt och inte andas ordentligt. Du vet de där veckorna när man nästan precis tjatar ut varandra bara för att man inte kan låta varandra vara. Bara därför att allt man kan tänka på är den andra.
Du vet det femte kapitlet där man når den där punkten där man inser att det här är ingen vanlig tonårsromans, det är kärlek. Det kapitlet när man äntligen får ut de tre orden, jag jättetycker om dig. Men det är också det kapitlet när man börja tvivla lite, snubbla lite på orden. Missförstå den andre och vara rädd för att inte uppfattas som bra nog.
Sen kommer det fina, sjätte, kapitlet där man börjar bli trygg med den andre, där man börjar planera en framtid tillsammans. Rädslan finns fortfarande kvar där men den börjar tunnas ut, man börjar liksom tro på att man är bra nog trots allt som hänt i ens förflutna men man vågar ändå inte chansa.
Nu är vi på det, och fortfarande pågående, kapitlet. Det kapitlet där planer för framtiden börjar ta form, där man blir säker på att den här människan vill jag dela mitt liv med. Det är i det här kapitlet man vill få ut allt, det blir med största sannolikhet inte som man vill när man väl får ut det, men nu är det ute. Och det är sådan lättnad när det väl är ute för man vet att om han fortfarande vill ha mig nu vill han ha mig och ingen annan.
Vi har inte läst ut det här kapitlet än.

turkiet 2010 dåva

I väntans tider :
Veckan som gick ....
(utsikt från rummet)
Alltså, nu kommer det nog lite mer bilder imorgon eller så :)

hoppsan...


Hemma!

Merhaba! Nu är jag hemma efter en underbar vecka i Turkey! Har haft galet skönt! :)
Det kommer nog lite bilder när jag ätit frukost!
Puss

Goooooooodnatt!

:)

videoblogg 2?!?!?!

what's going on?! En till?!

viiiideoblogg!

Videobloggtröja = videoinlägg! Kasst sådant men så är det!


RSS 2.0